2008. augusztus 14., csütörtök

2010: A sötétség éve

Magyarország jövője sötét. Rossz és rossz közül választhatunk. Alien vs. Predator: Mindegy, ki nyer: Mi vesztünk. Ráadásnak még egy kis vérszopó, agresszív, fűrészfogú parazita is ki-kiharap egy-egy darabot a gazdatest húsából. Túl ködös a kép? Engedjék meg, hogy kifejtsem.

A patthelyzet és a közös múlt

Az MSZP patthelyzetben van. Minden irányból megbéklyózta már a hataloméhes ellenzék. Az egyelőre többé-kevésbé pórázon tartott fasiszta idiótákkal szemben tehetetlen: kommunista múltja miatt ugyanis amint államhatalommal fellépne a paramilitáris fasiszta szervezetek ellen, azonnal illegitimmé válna elődszervezetének múltja miatt. És tekintsünk itt most el attól az abszurdumtól, hogy mindkét nagy párt minden egyes politikusa ugyanazon helyről érkezett, tekintsünk el attól, hogy itt az ég világon mindenki MSZMP-s, KISZ-es, vagy egyszerűen csak ügynök volt. A kiindulópont tehát közös volt, és bár sokan ma a keresztyén-nemzeti jelmezt öltötték magukra, ők is ugyanabban a csónakban eveztek nem olyan régen még mint akikre most ujjal mutogatnak, akikre fröcsögő hiénáikat uszítják a pórázon időnként egy kicsikét lazítva, ha úgy tartja érdekük. A MSZP tehát több szempontból is tehetetlen, de a legszörnyűbb, hogy a kibontakozó fasizmussal szemben sem tud fellépni, egyszerűen azért, mert nem cserélte le az összes betűt a logójában, hanem csak egyet távolított el belőle. Nem festett fel új cégért a régi boltra, ahogy a FIDESZ tette: egyszerűen nem foglalkozott annyit a dizájnnal. Hiába a szakértelem, hiába a korhű hozzáállás, amikor a  népnek csillogás kell és jelszavak, az MSZP csupán céltábla már. Tehetetlen rongybaba, aki feladta a küzdelmet.

A hiénák

Viktor hadserege, a FIDESZ dinamikus, fiatal csapat. Ugyanabból az MSZMP-ből, ugyanabból a KISZ-ből valók tábornokai, parancsnokai, mint az MSZP-nek, de új logót, új zászlókat, új szineket találtak ki maguknak, hogy aztán ujjal mutogathassanak mindenre, amik már nem ők. A legszégyenletesebb azonban, ahogy a cigányokat megalázzák. A FIDESZ által pártolt parazita JOBBIK fasiszta elnöke, Vona Gábor által irányított masírozó Magyar Gárda hiénák feladata ugyanis, mint ahogy az már egészen nyilvánvalóvá vált, nem a parlagfűírtás. Sokan elhiszik még, hogy a Magyar Gárda feladata a cigánykérdés megoldása, a cigánybűnözés visszaszorítása, de ez is csak bullshit. Cigánykérdés, cigánybűnözés ugyanis nem létezik: bűnözés igen, de az nem a cigányokhoz, vagy bármilyen más népcsoporthoz kötött: a bűnözés, mint a homoszexualitás, vagy a jobboldaliság, bárhol felütheti  fejét még a legrendesebb családban is. 

A Magyar Gárda valódi célja

A Magyar Gárda valódi célja az erőszakos hatalom demonstrációja az MSZP-vel szemben; a fasiszta Magyar Gárda valódi célja nem a cigányok megfélemlítése, valódi célja az MSZP megfélemlítése, demonstrálandó, mi lesz itt, ha nem adják át a kormányzást, a hatalmat mielőbb a vezérkutya, a FIDESZ elnökének kezébe. A fasiszta Magyar Gárda a cigányokat ugyanis csak mint ürügyet használja fel erejének demonstrálására. Tisztában vannak vele, hogy a védtelen cigányok szervezetlenek, szegények, és nem fognak gondot okozni az erődemonstráció során. A Magyar Gárda féle demonstráció pedig az egész országnak szól: Ez az újnyilas, fasiszta párthadsereg azt hivatott demonstrálni, kikkel kell szembenéznie az egyszerű, ignoráns polgároknak, ha mégsem a FIDESZ nyerné a 2010-es választásokat. Miféle szervezett gátlástalan, gyűlöletre kitenyésztett fasiszta disznók fogják felgyújtani a velük egyet nem értők autóit, üzleteit, lakását. A Magyar Gárda erődemonstrációja az egész ország megfélemlítése céljából jött létre. Ma még csak a cigányok és  a zsidók - különböző szakadár mellékszervezeteken keresztül a liberálisok,  a melegek - és a kör egyre bővülni fog egészen addig, amíg mindenkit nem sikerül félelemben tartaniuk, aki nem gyűlöl velük úgy, ahogy ők szeretnék. Ebben a játékban mindenki áldozat, mindenki játékszer egy fasisztoid, hataloméhes pszichopata olasz import játékában.

Magyarok magyarok ellen

Ha az MSZP nyer, kitör a polgárháború, és a polgároknak a jól szervezett, több éves lépéselőnyben lévő fasiszta párthadseregekkel kell farkasszemet néznie. Ha a FIDESZ nyer, egy olyan párt, egy olyan fasiszta maffia kezébe kerül a hatalom, akiknek a vezetői éppúgy MSZMP-sek és KISZ-esek voltak, mint az MSZP irányítói, azonban a FIDESZ annyiból rosszabb és nagyságrendekkel veszélyesebb posztkommunista párt mint az MSZP - és korrupciós ügyeket most mellőzzük, mert jut abból bőven minden irányba -, hogy a hatalom megszerzése érdekében nyilvános, fasiszta erőszakszervezetet, magánpárthadseregett hozott létre, az ilyen szervezeteket támogató pártok pedig köztudottan nem a legjobb barátai a demokráciának.

Polgárháború  a fasiszták ellen, vagy diktatúra a fasiszták oldalán.

Magyarország, sötét jövő vár rád.

Isten Veled.

(Preturbányi Károly írása)

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Háát ki milyen szemszögből nézi te hiéna

Névtelen írta...

Őrült vagy károly! egy paranoid skizofrén agyrém amit leírtál. a valóság majd rád cáfol.

Névtelen írta...

Te egy állat vagy! :-D

Névtelen írta...

Ha valamit megtanulhatunk a történelemből akkor az az hogy a fasisztát ütni kell!Akkor jó ha már nem tud lábra állni és a seggén megülni-kevesebbel ne érjük már be!!!A félelmből szeretnének a senkiházi tetvek erőt meríteni-nehogy egyetlen demokrata is meg merjen a viharban inogni,mert aki így tesz az megérdemli sorsát.A fasiszta ellen csak saját eszköze ér valamit-a határozott,végsőkig elmenni képes erő.Egy országosan szervezett felfegyverzett vörösgárda lehet a jó megoldás,különben simán a nép fejére nőnek ezek.

Névtelen írta...

Rettegj csak, ha ennyire hülye vagy, Károly! Bőrönd becsomagolva, útlevél előkészítve? Lesed-e már a fekete bakancsosokat?

Ha ennyire rossz itt neked, nosza, vár a világ, az ilyen gyökértelen kozmopolitáknak amúgy is mindegy, hol eszi őket a fene.

Névtelen írta...

Károly, ugyanannyira demagóg és alaptalan a szöveged, mint, akik ellen Te magad is "harcolsz"! Ne haragudj, de nevetséges dolgokat írtál le, mintha Molnár F Árpádot hallanám.

Névtelen írta...

Ez hülyeség!!!

Névtelen írta...

Nézz körül...
Isten népe, Mária országa, mi lett belőle?
Porig alázzák nyelvünket, hitünket, magyarságunkat. Próbálják eltitkolni történelmünket. "Ha egy átlag magyar tudná honnan jön a népünk, hogy mi is a valóság, hogy mennyit is értünk? De inkább azt a rohadt, mocskos dobozt választja,
És mivel nincs kérdés, nem is vár válaszra.
Hungarorum eliminates, tudod mit jelent?..."